Get Adobe Flash player

 

gif creator online

 

  (az animáció fölé kattints)

MISKOLC-NYÍREGYHÁZA-DEBRECEN útvonalon is!!!

 

 
 
 
 
 
 

Magyarország-Hollandia Taxibusz szolgálat Legolcsóbban, Legmesszebbre!

Üdvözöllek Kedves Leendő Utasunk!   

KATTINTS AZ INGYENHÍVÓRA!

Igen, jó helyen jársz, amennyiben:

Magyarországról - Hollandiába

és/vagy

Hollandiából  Magyarországra szeretnél utazni taxibusz / személyautó szolgáltatásunkkal.

 

KÖVETKEZŐ HETI INDULÁSUNK:

 

Taxibusz

 

 

MAGYARORSZÁGRÓL HOLLANDIÁBA 2017. DECEMBER 15- ÉN PÉNTEKEN DÉLUTÁN

ÉS VISSZAFELÉ

HOLLANDIÁBÓL MAGYARORSZÁGRA 2017. DECEMBER 16-ÁN SZOMBATON!!!

*MINDKÉT IRÁNYBAN VAN SZABAD HELYÜNK A JÁRATRA!*

!!! MISKOLC-NYÍREGYHÁZA-DEBRECEN útvonalakon is !!!

*AUTÓSZÁLLÍTÁS/AUTÓMENTÉS KEDVEZŐ ÁRON*

(LAPOZZ CSAK LEJJEBB)

MENETREND <---KATT IDE

Magyarország és Hollandia között minden héten indítunk minimum 1 járatot.

Szükség szerint - a gyorsabb, de biztonságos előrehaladás érdekében - kényelmes személyautót is indítunk természetesen azonos áron.

Lehetőség szerint az utazás előtt minimum 1 héttel jelezd az utazási szándékod, mert taxibusz szolgálatunk a jelentkezés sorrendjében tudja fogadni az előjegyzést.

Magyarországról az indulás HETENTE pénteken  délután, estefelé (utasok felvétele ezt megelőző órákban), utazás éjszaka, érkezés Hollandiába a délelőtti/kora délutáni órákban.

Hollandiából a járatunk HETENTE szombat délutánonként, vagy a kora esti órákban indul, Magyarországra vasárnap a dél körüli órákban érkezik, amennyiben nem minden személy háztól-házig fuvart kért.

Ezek az időpontok csak tervezett időpontok, mi feltétlenül rugalmasak vagyunk az indulási időpontokat és napokat illetően, mindig próbáljuk az utasaink igényét figyelembe venni. Emellett a menetidő az út - és időjárási viszonyok függvénye is! Fontos: a menetidő általában 18-20 óra, de garantálni csak 24 órán belül* tudjuk a kiérkezést/visszaérkezést, attól függően, hogy hány utasunk kérte a háztól-házig szolgáltatást.

*24 órás garancia kizárólag a megkezdett utazáskor magyar-osztrák határállomástól, német-holland határállomásig vagy visszaút esetén holland-német határállomástól, osztrák-magyar határállomásig értendő.

14 év alatti gyermekek szállítását csak felnőtt kíséretében tudjuk vállalni. Gyermekülést igény szerint tudunk biztosítani külön díj ellenében. A gyermekülés használata 135 cm testmagasság alatt kötelező!

Induláskor mindenkit megkérünk, hogy egy nyilatkozatot töltsön ki, amiben tanúsítja, hogy nincs nála és poggyászában illegális dolog (drog, fegyver, stb.), valamint, hogy nem áll körözés alatt. Továbbá esetlegesen a poggyászokban a jövedéki cikkeknek minősülő termékek a mindenkori vám jogszabályoknak (VPOP vagy NAV ) megfelelő minőséget és engedélyezett mennyiséget tartalmaznak. Felelősséget ezekért nem tudunk vállalni. Ez azért szükséges, hogy sem mi, sem pedig utasaink ne kerüljenek kellemetlen szituációba.

Kattints felül az oldal tetején a "ÁRAINK,BOMBA AKCIÓK" gombra!

 

Taxibusz Hollandia, mint szellemi termék - Copyright © 2012 - Minden jog fenntartva a honlapon, bármilyen nemű másolás, és felhasználás csak és kizárólag a szellemi szerző engedélyével lehetséges!

Szavazás
Nincs szavazás feltöltve
Képgalériák
Kereső
0.004 mp